Kevin Åkerlund

Bothnia Classic

Bothnia Classic:in takaa löytyy klassisen musiikin osaajia ympäri Pohjanmaata. Tavoitteemme on tarjota Teille kuulijoille kokemuksia ympäri vuoden. Tarjontamme ulottuu Kaustiselta ja Kokkolasta Pietarsaaren, Mustasaaren ja Vaasan kautta Kaskisiin ja Ilmajoelle. Tarjoamme mm. kamarimusiikkia, kuoromusiikkia, oopperaa, sinfoniakonsertteja ja jazzia kaikenikäisille kuulijoille.

Musiikki edistää hyvinvointia! Musiikkia kuunteleva ihminen on tilastojen mukaan terveempi ja aktiivisempi ja voi paremmin. Kuvittele svengaavan barokkimusiikin soivan vanhassa holvikirkossa, sinfoniakonsertin Suomen arvostetuimpien kapellimestareiden ja solistien tarjoamana, huikean oopperan, jossa tarina koskettaa, mukaansatempaavaa kamarimusiikkia maailmanhuipun muusikoiden esittämänä saaristossa ja kartanoissa, kuoromusiikkia mikä vie mennessään, jazzia ja tangoa sekä navetoissa että konserttisaleissa? Ja siihen väliin mahtuu jokunen rock-konserttikin. Silloin olette oikeassa paikassa.

Bothnia Classic edustaa laatua, kestävyyttä, viihtyisyyttä ja saavutettavuutta niin talvisin, keväisin, kesäisin kuin syksyisin.

Tutustukaa tarjontaamme ja varatkaa kalenterista aikaa seuraavalle musiikkielämykselle. Konserttien yhteydessä voitte samalla nauttia mukavista yöpymiskohteista ja hyvästä ruoasta. Musiikkivuosi alkaa tammikuussa ja loppuu joulukuuhun. Koronapandemian aikana on verkkokonsertteja myös tarjolla viikoittain.

Lue lisää tästä:
bothniaclassic.fi
Esite