Marie Lundgren

Mårten Landström

Piano

Suoritettuaan opintonsa Tukholman Kungliga Musikhögskolanissa ja Lontoon Royal College of Musicissa pianisti Mårten Landström on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maansa kokeneimmista ja eniten työllistetyistä kamarimuusikoista, erityisalanaan nykymusiikki. Hän on ollut 1990-luvun puolivälistä alkaen kamariyhtyeiden Pärlor för svin ja göteborgilaisen Gageegon jäsen. Mårten työskentelee pianistina ja yhtyeen johtajana Piteåssa toimivassa Norrbotten Neo -yhtyeessä vuodesta 2007 alkaen. 

Mårten Landström on esiintynyt useimpien ruotsalaisten orkestereiden solistina ja tehnyt konserttikiertueita yli 20 maassa koko maailmassa. Hän on vieraillut solistina useilla kansainvälisillä festivaaleilla, muun muassa Beijing Modern Music Festival, June in Buffalo, Huddersfield Contemporary Music Festival, Korsholman Musiikkijuhlat, Davos Festival ja Lange Nacht der neuen Klänge Wienin Konzerthausissa. 

Mårten Landströmille on myönnetty kolme kertaa Föreningen Svenska Tonsättares Interpretpris -palkinto yhtyeidensä Pärlor för svin, Gageego ja Norrbotten Neo kanssa.