Julia Rahikka

Rusk Festival Partners

Hyvä yrittäjä,

Kulttuuri- ja elinkeinoelämä molemmat arvostavat ja pyrkivät tuottamaan mahdollisimman korkealaatuisia  tuotteita. Kummallakin alueella pyritään olemaan markkinoiden parhaita. Pohjanmaa tunnetaan yrittäjyydestä ja täältä on kotoisin monta kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua tavaramerkkiä. Rusk Festival Partners on uusi kumppanuusohjelma, joka on suunnattu yrityksille, jotka haluavat tukea ja tuoda esille seutukunnan tarjoamaa laatua, huippuosaamista ja kilpailukykyä. 

Rusk-festivaalin kumppanina yritys saa mahdollisuuden tehdä näkyväksi yhteiskuntavastuuseen liittyvää työtään, nostaa esille PR-työtään ja markkinointiaan ja kehittää henkilöstö- ja asiakassuhteitaan. Yhteistyö kulttuurialan ja luovan sektorin kanssa tarjoaa monia mahdollisuuksia yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita vahvistamaan ja kehittämään brändiään. Rusk Kamarimusiikkia Pietarsaaressa -festivaalilla on tärkeä rooli alueen kulttuuritoiminnan ja -koulutusten yhdistäjänä.  Rusk Festival Partners -kumppanit ovat mukana paitsi turvaamassa Pietarsaareen sijoittuvan, kansainvälisestikin korkeatasoisen kamarimusiikkifestivaalin tulevaisuutta, myös epäsuorasti tukemassa Campus Allegroa ja siellä toimivia kulttuurialan koulutuksia.  Jotkut koulutusohjelmista ovat ruotsinkielisinä ainoita laatuaan koko Suomessa. 

Rusk Kamarimusiikkia Pietarsaaressa -festivaali voi muun muassa tarjota korkeatasoisia konserttielämyksiä yrityksen työntekijöille ja asiakkaille, maailmanluokan artistien tapaamisia ja kansainvälisesti tunnettujen kulttuurialan toimijoiden luentoja tai seminaareja. Tutustu alla esiteltyihin kumppanuuspaketteihimme. Mahdollisuuksia on paljon ja räätälöimme mielellämme teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne sopivat elämykset. 

Tervetuloa yhdeksi vuoden festivaalikumppaneista, yhdessä tuomme esille koko seudun huippuosaamista ja kilpailukykyä!  

Lisätietoja: Kumppanuuspaketit